Vår idé.

YODE startades efter att grundarna Anna och Patrik Norinder fått mycket positiv respons på de hemmasydda kläder deras barn haft, främst för att de varit annorlunda och färgglada. Vi på LSE Eco Design, delar grundarnas filosofi och har själva sytt en hel del till våra egna barn. Intresset för unika och egendesignade kläder har länge funnits som en dröm. Men hemmasytt tar tid och tid är för de flesta föräldrar en bristvara - sällan finns tillräckligt med tid att sy upp kläder trots att intresset finns.

Det gigantiska utbudet och låga priserna på barnkläder hos de stora kedjorna känns inte förenligt med social och miljömässig hållbarhet. Vi och grundarna vill bidra till att göra världen lite bättre, åtminstone för några mindre lyckligt lottade.

Vi hoppas att du tycker vår idé är intressant. Du kan välja bland våra tyger och modeller och beställa dina egna, unika barnkläder. Våra tyger görs i Sverige för bästa kvalitet och miljö, och kläderna sys upp i Nepal, där vi skapar arbetstillfällen för ett familjeskrädderi. Så blir världen i alla fall en lite bättre plats...

Följ oss på: Gå till Facebook Gå till Twitter