Om YODE.

Du är unik och ditt barn är unikt och du kanske även vill klä ditt barn unikt! Även om det finns många varumärken för barnkläder finns det ännu inget annat sätt att verkligen få exakt det du vill än att sy själv. Det finns många fantastiska tyger men vi vet av egen erfarenhet att det som småbarnsförälder inte är speciellt lätt att hitta tiden att sy själv.

Med YODE - Your Own DEsign - finns nu möjlighet för dig att göra det roligaste - designa/kombinera med våra mallar ditt unika plagg som sedan en professionell skräddare syr upp till dig. Genom att plaggen tillverkas efter dina riktlinjer blir det ingen överproduktion. Vi syr bara upp det som du verkligen vill ha och minskar på så vis lite på resursslöseriet.

Skräddarna är anställda i Nepal under etiskt korrekta villkor, de blir respekterade för sitt yrkeskunnande och kan försörja sin familj. För att ditt plagg skall bli av bra kvalitet, tåla många tvättar och hålla länge sys det av svenska kvalitetstyger med bomull som är ekologisk.

När du designar själv och handlar hos YODE får du ett unikt kvalitetsplagg, bidrar etiskt till social utveckling i Nepal och undviker överproduktion.

Följ oss på: Gå till Facebook Gå till Twitter