Betalning.

ePay

Kassan i webbshopen använder en betalningslösning från ePay för säker betalning med kort. För ytterligare information besök www.ePay.se.


Säkerhet och SSL

Alla sidor i webbshoppen (kassan) använder kryptering med SSL för högsta säkerhet. Även kommunikationen med ePay är krypterad så att dina kortuppgifter skickas på ett säkert sätt. Vi använder den starkaste krypteringen som finns tillgänglig på marknaden. Vi krypterar också sidorna under 'Mitt konto' så att dina personliga uppgifter skyddas.

Verified by Visa och MasterCard SecureCode (3D Secure)

I det fall den kortutgivande banken har anslutit konsumentens kort till Verified by Visa eller MasterCard SecureCode öppnas ett identifieringsfönster efter att kortuppgifterna har matats in hos ePay. Endast kortutgivande bank kommer i kontakt med uppgifterna som matas in i detta fönster. När konsumenten har identifierat sig genomförs transaktionen.

PCI DSS

Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) är en certifieringsstandard som alla som kommer i kontakt med kortnummer ska genomgå. I det fall kortnumret lämnas på en betalsida som ligger hos ePay, som i vårt fall, behöver e-butiken inte genomgå PCI DSS-certifiering.