Köpvillkor.

Allmänt

Dessa Villkor är tillämpliga på de beställningar och de köp som du genomför via LSE Eco Design ABs webbshop, som finns tillgänglig på www.yode.se och samtliga undersidor till denna webbplats (nedan "Webbshopen"). Genom att beställa från Webbshopen accepterar du att Villkoren gäller mellan dig och LSE Eco Design AB.

Webbplatsen drivs av:
LSE Eco Design AB/YODE
Backavägen 20
790 15  Sundborn

Registrerat säte i Falun
Organisationsnummer 556956-2761
Momsregistreringsnummer SE556956276101
Innehar F-skattsedel

Beställning

Din beställning utgör en begäran om att köpa viss(a) produkt(er) från LSE Eco Design AB. När du lagt din beställning får du ett e-postmeddelande i vilken LSE Eco Design AB bekräftar mottagandet av din beställning. Denna bekräftelse innebär inte att din beställning har accepterats. Samtliga beställningar är föremål för LSE Eco Design ABs godkännande och i mån av tillgång. LSE Eco Design AB kommer att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att produkten kommer att produceras samt förväntad leveranstid (Leveransinformation). Avtalet mellan dig och LSE Eco Design AB sluts när LSE Eco Design AB skickar Leveransinformationen.

LSE Eco Design AB strävar efter att återgivningen av produkterna på Webbshopen ska vara så nära verkligheten som möjligt. Alla bilder återger inte produkternas verkliga utseende, t.ex. kan LSE Eco Design AB inte garantera att de proportioner och färger som visas på Webbplatsen exakt återger de proportioner och färger som plaggen har i verkligheten. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator.

Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla på Webbshopen.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls.

Priser & Betalning

Priserna på Webbshopen är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Betalning online

Du kan välja att betala online med kort från VISA, Diners Club eller Mastercard/Eurocard. Gällande betalning med Visa Elektron, hör efter om betalningsmöjligheter med din bank. Vi förbehåller oss rätten för att undersöka att den adress du beställt till är din folkbokföringsadress. Om adressen inte är korrekt förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp. I det fall ditt kort är kopplat till ett bankkonto kan detta visas olika på kontoutdraget beroende på hur din bank valt att presentera reservationen.

WorldPay

Webbshopen använder en betalningslösning från WorldPay som är krypterad och uppfyller branchens säkerhetstandarder.
Betalningen genomförs på en betalsida som ligger på Worldpays servrar. Alla uppgifter skyddas i enlighet med reglerna i PCI DSS. Butiken kommer inte i kontakt med några kortuppgifter.

Leverans

Spara gärna epostmeddelandet med din orderbekräftelse så att vår kundservice snabbt kan hjälpa tack vare att du anger ditt ordernummer om du undrar över något. Leveranstiden på beställningar är cirka 4 veckor.

Om varan skadas eller kommer bort under transporten till dig är LSE Eco Design AB ansvariga, du måste dock meddela vår kundservice inom 14 dagar från beräknat leveransdaturm. Om varan returneras ansvarar du själv om försändelsen kommer bort.

LSE Eco Design AB reserverar sig för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. LSE Eco Design AB reserverar sig även för att viss produktinformation inte är komplett.

För det fall LSE Eco Design AB inte kan fastställa din bostadsadress blir inte din beställning giltig. LSE Eco Design AB förbehåller sig även rätten att i enskilda fall neka beställning.

Vi skickar alla våra paket med Posten. Du får en avi som du löser ut med en mailbekräftelse eller SMS på det utlämningsställe som står angivet på avin. Vi levererar endast inom Sverige.

Bytesrätt & Reklamationer

Då varje plagg tillverkas unikt direkt för din order finns det tyvärr inte någon generell bytesrätt eller ångerrätt.

Om det har gjorts ett misstag vid produktionen så att plagget inte överensstämmer med din beställningen, eller inte håller en god kvalitet, så kan du självklart reklamera ditt plagg. Kontakta isåfall kundservice.